Cechy organoleptyczne: Różnice pomiędzy wersjami
(Utworzono nową stronę "'''Cechy organoleptyczne''' - zespół cech obejmujących smak, zapach, wygląd, w tym barwę i konsystencję środków spożywczych, które można wyodrębnić i oceni...") |
|||
Linia 1: | Linia 1: | ||
− | '''Cechy organoleptyczne''' - zespół cech obejmujących smak, zapach, wygląd, w tym barwę i konsystencję środków spożywczych, które można wyodrębnić i ocenić przy pomocy zmysłów człowieka. Ang.: '''''Organoleptic characteristics''''' | + | '''Cechy organoleptyczne''' - zespół cech obejmujących smak, zapach, wygląd, w tym barwę i konsystencję środków spożywczych, które można wyodrębnić i ocenić przy pomocy zmysłów człowieka. |
+ | |||
+ | Ang.: '''''Organoleptic characteristics''''' |
Aktualna wersja na dzień 12:16, 20 lut 2018
Cechy organoleptyczne - zespół cech obejmujących smak, zapach, wygląd, w tym barwę i konsystencję środków spożywczych, które można wyodrębnić i ocenić przy pomocy zmysłów człowieka.
Ang.: Organoleptic characteristics